dimarts, 27 de juliol del 2010

GdA no participa en els actes de commemoració de l'aniversari de la carta pobla.

El grup electoral Gent d’Antella, en relació al actes previstos amb la commemoració de l’aniversari de la Carta Pobla, així com al Ple que es celebrarà dijous proper dia 22 de juliol, vol excusar-ne la seua absència a tots els actes pels motius següents:

a) Donat el tracte que reben els regidors, tant de Gent d’Antella com la resta de l’oposició, de menyspreu i total falta de respecte, tant en els Plens, en els actes oficials, com en la resta de la vida quotidiana, no podent en cap moment acceptar-ho.

b) Pel que fa al Ple, els punts a tractar, en cap moment són tant urgents ni importants, com per a celebrar-ho extraordinàriament i urgentment.

- El tema de les obres està massa parlat. En cap moment ens en fan partíceps i es tracta de fets consumats, perquè les obres ja estan fetes i ara el que es vol, es aprovar-les per a pagar els deutes.

- En quant a la bandera, es tracta d’una mena de “xarlotada”, tot basant-se en una enquesta de 106 persones, que no feia cap falta.

- En quant al càrrec honorífic, que no existeix en quasi cap altre municipi, fins i tot si són municipis amb molta mes població i història, creiem que no toca passar-li el testimoni a la filla de l’actual cronista oficial.

c) Per a finalitzar, en relació a la processó cívica, creiem que han utilitzat les dos pitjors paraules per a definir el que seria una mena de desfilada civil. Pot ser per la idea de donar-li les connotacions que per a nosaltres estan fora de lloc. La paraula “Processó” té unes connotacions que no són les que deurien buscar-se, i pel que fa a “cívica”la trobem totalment fora de lloc, sobretot eixint d’una persona amb el càrrec d’alcaldessa que es deu a tot el poble i els seus habitants, i que es comporta de la manera que tots sabem.