dilluns, 23 de febrer del 2015

MEMÒRIA. Primera part



GESTIÓ DE L’AJUNTAMENT QUANT HA ESTAT AL CAPDAVANT EL GRUP MUNICPAL GENT D’ANTELLA. (Juny 2011- Juny 2013)

La voluntat del grup de Gent d’Antella és difondre la informació  als veïns del poble sobre el què, el per què i el com ocorren les coses i, per tant,  repartirem durant les properes setmanes uns fulls que intentaran aclarir allò que hem fet del programa que portàvem a l’any 2011, allò que proposàvem i allò que hem pogut fer i, finalment, allò que no estava al programa però que també hem trobat oportú anar fent.
En primer lloc cal comunicar que la gestió ha estat conjunta entre el nostre grup i el grup municipal PSOE-PSPV Antella, i que tot ha estat decidit de manera consensuada.
En segon lloc cal exposar que, com ja sabeu, les malifetes de l’anterior Corporació municipal ens ha deixat les mans lligades per poder fer més coses, amb un gran deute i amb una pla d’ajustament,  aprovat pel Ministeri d’Hisenda,  que ens obliga a pagar en els propers 10 anys el deute de l’Ajuntament del període governat pel Partit Popular.
Tot açò, el que vol dir és que en el període dels dos anys que hem estat en l’Ajuntament, no sempre s’ha fet el que hem volgut, sinó el que hem pogut, i és clar que admetrem les critiques sempre que estiguen justificades.
S’ha treballat molt i en moltes coses que no son visibles, amb idees, parlant amb les persones, intentant posar pau, clarificant els comptes de l’Ajuntament per saber on podíem xafar i on no, organitzant els espais públics, les associacions, i un llarg etc. Feina feta de manera silenciosa, que no comporta grans obres, però que sí que era necessària per tornar-li al poble i al seus habitants, la dignitat que es mereixen.
Si bé en l’anterior convocatòria pensàvem que estàvem en un moment decisiu de canvi, no cal dir com ens trobem ara, després de 4 anys en què el Govern Nacional i Autonòmic han fet tot el contrari que predicaven, deixant-nos a la societat, com se sol dir, tremolant: Més atur, molta més corrupció, baixada de sous, retallades en educació, sanitat, llibertats, i un llarg, però llarg etc...
En els escrits que repartirem, marcarem amb negreta el que proposàvem i explicarem punt per punt el que s’ha fet del programa i el que no s’ha pogut acomplir. Podreu comprovar que era un programa no massa pretensiós però, tot i això, hem pogut aconseguir moltes de les nostres inquietuds, sense un cost addicional per al veïnat.