dijous, 9 de juliol del 2015

RESUM DEL PLE EXTRAORDINARI DEL DIA 8 DE JULIOL DE 2015



Tot seguint la legislació vigent, a les 19:00 hores es convoca el ple extraordinari per establir la governació de l’ajuntament d’Antella en la present legislatura, amb l’assistència dels membres de GdAU, PSOE i un representant per part del PP, per tractar el següent ordre del dia:

  1. El ple aprova l’acta de la sessió anterior.
  2. Per unanimitat el ple aprova la periodicitat trimestral dels plens ordinaris, amb el benentés que hom resoldrà de la millor manera possible els horaris dels plens extraordinaris que calga realitzar per facilitar l’assistència dels membres de la corporació.
  3. La proposta de ratificació de modificació dels estatuts del consorci per al servei de prevenció, extinció d’incendis i de salvament de la província de València és aprovada per majoria absoluta.
  4. La llei indica que el nou govern municipal conega l’estat de comptes de l’exercici anterior (2014), així és manifestat i aprovat.
  5. Els municipis d’Antella, Sumacàrcer i Gavarda són designats com els nostres representants en l’elecció del Consell territorial de la propietat immobiliària de València.

I sense més intervencions, a les 19:25 s’ha donat per acabat el ple.