dimarts, 31 de maig del 2016

PLE EXTRAORDINARI DEL DIA 30 DE MAIG DE 2016


Amb l’assistència de dos regidors del PSOE, dos regidors de GdAU i dos regidors del PP, amb motiu de la repetició de les eleccions generals, l’ajuntament d’Antella convoca el ple extraordinari, a les 6 de la vesprada, amb l’ordre del dia següent:

  1. Sorteig dels membres de les meses per a les eleccions del 26 de juny de 2016. Hom procedeix a elegir els membres de les meses, els quals seran degudament informats.

Fotografia del Ple, feta per Ximo Monleón

  1. Ordenança reguladora de la taxa per prestació de serveis de l’escola d’estiu 2016. Amb els vots a favor de l’equip de govern, és aprovada. L’oposició s’absté.

Un moment del debat.X. Monleón
  1. Ordenança reguladora del voluntariat d’Antella. Es procedeix a informar al ple de la necessitat de regular el voluntariat que vulga participar en les accions que es duguen a terme al nostre municipi. Una ordenança pensada, segons la llei vigent, perquè la gent puga participar en les activitats que es duguen a terme al nostre poble. Amb els vots a favor de l’equip de govern (4) i els vots en contra del PP (2), l’ordenança és aprovada.
El moment de la votació. X.Monleón

I sense més temes a tractar, es lleva la sessió.