dimarts, 24 d’agost del 2010

COM ELS CARRANCS

En febrer de 2005, l’alcaldessa M.I.G. va decidir que els municipals d’Antella havien de patrullar en bicicleta per la localitat. Així, perquè sí, perquè li va donar la gana a la senyora. Clar, al poc de temps, ja havia canviat d’opinió, i ho va deixar estar. Però l’ocurrència va durar el suficient per a crear un “blog” on els “roundups” del poble es dedicaven a insultar a tot aquell que no fóra del PP. “Patrullando por Antella en bicicleta” venia a ser el nom d’aquell blog d’infausta memòria (recordem que el fill de M.I.G., Jeremi Juan García Giménez, està imputat pel cas de les calúmnies i falsedats que en aquell blog es van dir mentre va durar).

Ara les coses han canviat. Com que vivim una època de prosperitat sense precedents, com que a la Generalitat Valenciana li sobren els diners i a l’Ajuntament d’Antella també, ara, en agost de 2010, l’alcaldessa M.I.G. ha decidit, així, perquè sí, perquè li dóna la gana, que els vehicles de l’Ajuntament d’Antella a motor, com ara l’antic 4X4 de la policia local, serveix per anar a comprar el pa. O de taxi particular de l’alcaldessa. O de vehicle dels “recaos”.

Quan vivíem el “boom” immobiliari i la Generalitat tenia superàvit (2005), a l’alcaldessa se li antoixava que la policia local estaria més guapa si pedalejava costera amunt, costera avall. Ara que el “boom” ens ha explotat a la cara i no hi ha diners ni per als bombers, a l’alcaldessa se li antoixat que pot anar a comprar el pa amb el vehicle de l’Ajuntament.
Anem de cul, com els carrancs.