dijous, 4 de novembre del 2010

Gent d'Antella opina

En l’acta del ple de l’Ajuntament d’Antella del passat dia 28 d’octubre de 2010 figurarà com la nostra “bürgermeister oder führer” (alcalde o guia, en alemany) va exigir al representant de Gent d’Antella que es disculpara per la nostra tasca d’oposició lleial i legal al llarg dels prop de quatre anys que portem a l’Ajuntament, per les nostres gestions respecte del Polígon Industrial.

Al llarg del seu mandat la “bürgermeister” ens ha insultat amb tota mena de paraules que ens neguem a repetir ací. Les paraules ja foren escrites en el seu moment i allí queden per a tot aquell que vulga saber quan, com, per què, i sobretot, qui les va dir.

Al llarg del mandat de la nostra “bürgermeister” el poble ha vist crèixer la divisió entre “els d’Ella” i la resta del poble –que som majoria numèrica. Perquè no ha tingut, ni té ni tindrà, cap mirament en defensar els seus interessos personals i si aquestos passen per dividir el poble, per manipular el poble, ho farà. Recordem que el mes d’octubre passat la plana major del PP local va passar a declarar davant d’una jutge en un judici de faltes, on la plana major del PP estava implicada pels insults que en el blog “Paseando por Antella en bicicleta” de 20minutos es van llançar contra gent molt decent del poble d’Antella. Ho han fet, estan fent-ho i ho faran.

Al llarg del seu mandat ens ha intentat enganyar amb tota mena de trampes: la “bürgermeister” ha regentat un negoci públic en contra la llei; ha ocupat al seu marit en contra la llei. Ara, diuen pel poble, uns constructors aconsellen als veïns d’Antella que encarreguen els seus projectes d’obra al fill de la “führer”, que resulta ser el Regidor d’Urbanisme. Estaríem davant una altra il.legalitat, que el regidor d’urbanisme realitzara projectes d’urbanisme del municipi que ell ha de supervisa i ella hauria de governar.

Al llarg del seu mandat hem comprovat que la “führer” no sap llegir. Per tant, és evident que no s’ha llegit la Constitució Espanyola que va prometre en valencià i va jurar en castellà. Com que no l’ha llegida, no li preocupa ni el més mínim el seu contingut. De fet, la “führer” quan mana pensa que no incumpleix la Constitució perquè, senzillament, no sap què hi diu. Com que no se l’ha llegida, creu que no existeix. Ara bé, Gent d’Antella li recordem cada ple que existeix una Constitució que s’ha de cumplir i també li recordem el principi segons el qual el desconeixement d’una llei no exhimeix el seu cumpliment. Tots estem obligats davant la Llei, les autoritats les primeres. Quan li recordem que vivim en un Estat lliure, ens exigeix disculpes per fer oposició lleial i legal.

Gent d’Antella no manipulem ni tergiversem el nostre discurs en benefici de cap dels membres de l’agrupació, com sí que fa la “führer” en cada ple de l’Ajuntament on ajunta un grapat de bona gent confiada i crèdula a la qual enganya de manera sistemàtica, com vam poder comprovar el passat dia 28 d’octubre. En el ple d’aquell dia el Secretari-Acumulat va reconèixer que les obres del Polígon Industrial començàren oficialment el 3 de maig de 2005 i que les obres haurien d’haver estat acabades el 3 de maig de 2006. O siga, el Polígon porta més de quatre anys paralitzat, com tots sabem. El Polígon Industrial és una gestió totalment personal de la nostra “führer”, que té majoria absoluta des de maig de 2003. Gent d’Antella entràrem a formar part del Consistori en juny de 2007.

Tot açò la nostra “führer” ho sap de sobres millor que ningú, i a pesar de tot, quasi li va faltar dir (li va faltar molt poc) que Gent d’Antella teníem la culpa de la paralització del Polígon Industrial.

Tot pensat per manipular la bona gent que ella ha convertit en súbdits de la seua “cort”, on la “führer” proclama la “seua veritat” i els seus fidels devots van escampant-la pels carrers del poble com els apòstols feien amb els actes i paràboles del Nostre Senyor. Amb una xicoteta diferència, els cristians ho feien en profit de tota la humanitat, els d’Antella ho fan en profit d’una família: Giménez-García/García-Giménez.

Una pregunta: ¿qui hauria de demanar disculpes, aquell que va amb la veritat a la mà i és castigat per dir-la com un delinqüent o aquell que amaga la veritat i és premiat per les seues mentides mentre es comporta com un delinqüent?