dijous, 28 d’abril del 2011

GdA ACOSEGUEIX UNA SENTÈNCIA AMAGADA AL POBLE D'ANTELLA

L'AJUNTAMENT PERD DEFINITIVAMENT, MÉS DE 4.000 EUROS D'UNA SUBENCIÓ PER CONTRACTAR IL·LEGALMENT AL MARIT DE L'ALCALDESSA

Marisabel ha perdut novament un pleït, i la veritat hem perdut ja el conte de la "fotracà" de juits desfaborables a l'alcaldessa . Esta vegada l'havia presentat ella contra la Conselleria de Treball (ni més ni menys), per haver retallat una subenció a conseqüència de la contractació il·legal del  seu marit.  

El més escandalós de tot este tema no és la sentència en si, que ja es prou forteta . Allò que realment fa posar els pels de punta, es saber que la sentència està en l'ajuntament des d'estiu de 2010. El nostre concejal, Gustavo Montagudo havia demanat accés a la resolució, però des de l'ajuntament se li negà continuament la informació. Ha sigut el nostre regidor i portaveu qui ha obtingut a través del jutjat contenciós de València la esperada sentència. O siga que Marisabel damunt d'avariciosa és una  mentirosa i una covard. Avariciosa per voler que el seu marit tinga més salaris que ningú. Mentirosa per enganyar al poble diguent que ella està sempre dins la llei, i covard per no voler afrontar la seua resposabilitat. Antella, eixe poble que ella tant diu estimar sembla, que no es mereix la veritat.

NOTÍCIA APAREGUDA HUI AL LEVANTE EMV
Feu doble click a sobre la imatge per a ampliar-la.