divendres, 20 de maig del 2011

VAL LA PENA LLUITAR ? SEMPRE VAL LA PENA.

Últimes reflexions abans de votar
     
   Moltes vegades desistim en les nostres lluites diàries perquè creiem que el nostre esforç és insignificant, que no val la pena i que no va a servir per a res. Altres vegades, pensem que la causa en si mateixa és una causa perduda, que la nostra participació no va a modificar res, a més la desconfiança i la inseguretat ens generen moltes preguntes i conclusions errònies:

-"La tirarem? Jo crec que no... no ens fiem dels que diuen que no la votaran."
-"La gent no veu el que està fent, estan tots comprats" 
-“Tots són iguals, dóna igual del partit que siguen, tots van al mateix, a aprofitar-se" 
-"És que ha empadronat un cabàs de persones. No hi ha res a fer"

I amb este pensament abandonem el camp de batalla tot sabent que el que patim no és bo per a ningú. Quan pensem en l'abús polític (en els els casos que veiem que l'interès privat està sempre per damunt de l'interès públic), ens indignem i proferim tot tipus d'improperis, però hem de fer alguna cosa més. Tots tenim en les nostres mans la decisió de poder fer moltes coses. 

Ara que som en campanya, les persones que creiem que sí que val la pena promoure iniciatives i que pensem que cal canviar esta actitud pessimista no hem llançat mai la tovallola. Per això estem farts de sentir: “Tornarà a guanyar”.

Està clar que Marisabel ha estat en campanya permanent tot aprofitant tots els plens per a colar, entre propostes municipals, propaganda, escrits manats pel PP estatal, interessos partidistes que ben poc afectaven el dia a dia els veïns i veïnes d'Antella.

L'obra emblematica, que presenta com a gran éxit, és l'entrada al poble, subvencionada per l'Estat a través del pla "ZP". Però el que és realment lamentable és que la presenta com si ella, amb les seues pròpies mans, l'haguera feta. I què podem dir del tema del barracó?, que ha sigut el ridícul més gran fet per un alcalde mai en la Vall, que ha fet perdre al poble molts diners. Ella també ha col.locat el seu marit de manera descarada, fins al límit de perjudicar les arques publiques de l'ajuntament. No ha tingut mirament i ha avantposat els seus interessos als del poble. 

Els nostres interessos, els interessos col·lectius, els ha defensat? Ens hem sentit tots representats? Ha escoltat a les associacions?  Ha governat per a tots per igual, sense distinció? Ha pensat en els joves, en els desocupats, en els esportistes tan bons que tenim...? 

En ocasions preferim escudar-nos en el fet que allò que nosaltres farem no va a canviar res. Només és una excusa per a continuar inactius i deixar-nos vèncer per la part negativa de la realitat. En esta campanya que ara acabem, un dels nostres principals objectius ha estat lluitar contra l'abús d'autoritat. Entre tots i totes hem d'aconseguir que desaparega esta actitut del poble d'Antella. Quan tots junts ens enfrontem a una situació injusta, aconseguirem derrocar les barreres i  modificar els comportaments, tot obtenint victòries, com quan tots units lluitàrem perquè es fera justícia amb el poble d'Antella després de la "pantanà". 

Quan començà la campanya electoral, el pessimisme era palpable, però a dia de hui podem dir que això ha canviat radicalment, la il·lusió i l'esperança actual no s'havien viscut en els últims 4 anys al nostre poble.

Junts podem. Nosaltres pensem que Antella es mereix molt més. Per això hem de votar a GdA, i durant estes últimes hores de campanya donar raons i intentar covèncer els familiars, els amics, els companys, que una convivència basada en el respecte ÉS POSSIBLE!

Val la pena lluitar per millorar les coses...? La resposta és sí, que sempre val la pena.

 
TU TENS L'ÚLTIMA PARAULA.TU ERES GENT D’ANTELLA.
ARA SÍ! VOTA PEL CANVI. VOTA GdA!