dimarts, 31 de gener del 2012

ANTELLA AVANÇA

L'ajuntament d'Antella conjuntament amb la Mancomunitat de la Ribera Alta està formant a 10 veïns desocupats del poble . Esta formació formava part del programa electoral de GdA. Cal dir que mai abans s'havia aconseguit dur endavant este tipus de curs. L'anterior corporació, dirigida per Marisabel Gimenez ho havia intentat sense cap èxit. Açò és tan sols una xicoteta mostra del que este ajuntament està treballant, que a més desacredita a aquelles persones que afirmaven que la nova corporació no anava a aconseguir res per a per al nostre municipi. I és que, li pese a qui li pese Antella avança.



NOTÍCIA APAREGUDA A WEB ANTELLENSE:

El president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García Santafilomenna, i l'alcalde d'Antella, Gustavo Monteagudo, ha inaugurat a Antella un Taller de Formació i Inserció Laboral de disseny de pàgines web i multimèdia dirigit a persones desocupades amb la finalitat de proporcionar-los la qualificació professional necessària per a exercir una ocupació i que siga capaç de dissenyar i mantenir pàgines web amb eines d'última generació, així com crear programes, gestiones aplicacions multimèdia i productes interactius.


Els deu alumnes que componen el grup són persones desocupades que reben una xicoteta beca per l'assistència al curs. El taller, que consta de 500 hores repartides entre quatre i sis hores diàries, té un compromís d'inserció del 25% de l'alumnat.