dijous, 19 de gener del 2012

CARTA OBERTA DEL REGIDOR DE MEDI AMBIENT

Estimat veïnat:

La present és per comunicar-vos que la nova Corporació Municipal, integrada per Gent d’AntellaPSOE, té al medi ambient com un eix fonamental de la seua gestió a desenvolupar en els propers anys.

Si definim al medi ambient com la suma total d’allò que ens envolta, afecta i condiciona, especialment les circumstàncies de vida de les persones o la societat en el seu conjunt, entendre’m que es tracta d’una tasca a complir entre tots.

Així la defensa del medi ambient unida al desenvolupament sostenible és una de les màximes que volem i deguem complir, perquè no hem d’oblidar que després de nosaltres vindran les properes generacions, amb el dret a gaudir del nostre entorn, si més no, com ho podem fer avui en dia.

Per tant, durant el primer trimestre de l’any 2012 començarem a convocar reunions mensuals amb tot el personal i associacions interessades en participar en l’elaboració dels pressupostos que afecten a esta regiduria. Al mateix temps, volem organitzar un voluntariat mediambiental, per a fer diverses actuacions, com a mínim, una vegada al mes.

Per tot açò agrairem el vostre recolzament i la participació activa en la defensa del nostre entorn i en les activitats que realitzeu dins del nostre terme municipal, perquè no hem d’oblidar que és entre tots com podrem millorar-ho, i és entre tots com deguem fer-ho.

Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb mi a través del següent correu pacovidal@hotmail.com o al telfn: 96 259 50 02.

Agraint l’atenció prestada, rebeu una cordial salutació.

Atentament.

Regidor de Medi Ambient.
Francisco Vidal Ronti.