diumenge, 19 d’abril del 2015

DE MISÈRIES ECONÒMIQUES I POLÍTIQUES



En el seu pamflet del dissabte, 18 d’abril de 2015, els líders del Partit Popular CV local d’Antella presenten la gràfica de la “Evolución Deuda viva de Antella” segons les dades oficials recollides per Foro-Ciudad.com. La gràfica és una demostració de la realitat econòmica d’Antella entre els anys 2011 i 2012, tal com Gent d’Antella sempre ha dit. Una realitat econòmica que el nostre Ajuntament no podia suportar perquè no té recursos propis per assolir un deute de més de 330 euros per persona (472.000 euros) com teníem a data de 31 de desembre de 2012. Dit açò, recordem que el govern de Gent d’Antella va fer les coses com tocava. Va pagar les factures pendents del PP local. Les factures que els líders del PP local havien amagat al poble.

Els líders del PP local saben que diguem la veritat. Els líders del PP local saben de qui són les factures. Els líders del PP local saben qui, quan i com es va generar les factures i a qui van beneficiar. En canvi, què diuen els líders del PP local en el seu pamflet?

PARA QUE NO HAYA NINGUNA DUDA SOBRE CUANDO SE HA DISPARADO EL ENDEUDAMIENTO, EL GOBIERNO DE GENT D’ANTELLA Y PSOE COMENZÓ EN JUNIO 2011. PRESENTAMOS ESTE GRÀFICO TAL CUAL VIENE PUBLICADO POR Foro-Ciudad.com

Ens tira la culpa del SEU deute!

La bona qüestió és que no ens sorprén, donat que són persones que militen en el partit de Francisco Camps, d’Ana Mato, de Rodrigo Rato, de Rafael Blasco, de Jaume Matas, de Carlos Fabra, de Francisco Granados, de Luís Bàrcenas, etc, etc. Tots ells “grans” mestres dels nostres líders locals del PP.