dijous, 30 d’abril del 2015

ELS 73.986,33 EUROS DEL POLÍGON

En el seu escrit de 18 d'abril de 2015, sobre el Polígon Industrial, el PP local diu:

1. Para poder captar empresas primero debemos recepcionar el Polígono Industrial para que puedan instalarse allí, y, a día de hoy, esto todavía no ha ocurrido.


Per a què el Polígon Industrial comence a funcionar, com molt bé sap la candidata del PP, primer cal reparar els "seus" despropòsits com alcaldessa del PP. I en segon lloc, pagar-los.

12 de novembre de 2010
 Fem un poc de memòria. Farà setze anys el 16 de setembre de 1999, l’Ajuntament d’Antella (PSOE-PP) va acordar iniciar el Polígon Industrial. Manant el Partit Popular, el 31 de març de 2005 la Confederació Hidrográfica del Xúquer nega el permís per tapar el barranquet enfront del Polígon, com volia l’alcaldessa. El PPCV no va fer cas i continuà avant, motiu pel qual la Confederació Hidrográfica del Xúquer, el dia 30 de maig de 2007 inicia el Procediment Sancionador contra l’Ajuntament d’Antella. El 19 de febrer de 2009 la Confederació Hidrogràfica del Xúquer condemna l’Ajuntament d’Antella i l’empresa constructora a pagar la multa de 6.010,13€:

“... se sanciona AYUNTAMIENTO DE ANTELLA, y a MONTAJES LA RIBERA, S.L. de forma solidaria, por una infracción MENOS GRAVE (...) sanción de multa de SEIS MIL DIEZ EUROS CON TRECE CÉNTIMOS DE EURO (6.010,13 euros) y se impone de forma solidaria como medida cautelar, la obligación de reponer las cosas a su estado anterior.”

En el Ple de l’Ajuntament d’Antella del dia 3 de juny de 2009, GENT D’ANTELLA pregunta sobre les obres del Polígon Industrial d’Antella: "¿És cert que l’alcaldia va manar tapar el barranquet que desaigüa pel Polígon Industrial?" CONTESTACIÓ (de l’alcaldessa del PP): “Com li he dit avans la seccio cuberta existia i figuraba en el proyecte d’urbanisacio i que consecuentment amb la normativa de barreres arquitectoniques i seguritat vial es va comentar per part de l’alcaldia que es cubrira el canal sense dispondrer ni ser coneixidor de ningun dato que puguera intuir la negativa de la CHJ al seu tancament en eixe moment.”

En el nostre blog del 12 de febrer de 2010 escrivíem la següent reflexió:

La reforma del barranc d'ara mateix, abril 2015
“... la veritat és que l’Ajuntament ha estat condemnat i el Polígon continuarà sense permís de le Confederació. Com podem comprovar, una vegada més, la GRAN MANIPULADORA actua de manera irresponsable tot jugant amb els nostres diners i el nostre prestigi com a veïns i veïnes d’Antella. Una vegada més ens costarà pagar els seus plats trencats.”

Així és com hem arribat al mes d’abril de 2015, deu anys després i sis mil euros de multa més a la reforma d'ara, una reforma que ens costarà més de 73.986,33€ (el cost augmentarà perquè hi ha més actuacions previstes) I tot per causa de l'actual candidata del PP local, que no té vergonya (?) de reclamar allò que ella va impedir fer!

Nota. Per a més informació podeu consultar les entrades dels dies 10, 12 i 17 de febrer de 2010, al nostre blog