dilluns, 26 de gener del 2015

IBI municipal



Per què els veïns i veïnes d’Antella paguem una contribució tan alta pels nostres habitatges?

Perquè el Ministeri del Sr. Montoro (Ministre d’Hisenda del Partido Popular) va aprovar l’any 2012, EN PLENA CRISI ECONÒMICA uns NOUS VALORS CADASTRALS DESORBITATS PER AL MUNICIPI D’ANTELLA.

Posem un exemple pràctic

Si en 2012 una casa tenia el valor de 22.000 euros, per al Sr. Montoro i els seus amics del PP, el valor real va passar a ser de 108.000 euros! És a dir, MULTIPLICAREN PER CINC el valor de les nostres cases, quan el mercat estava en caiguda lliure. Així és com la contribució urbana (IBI) es va disparar al nostre poble. O siga, qui pagava uns 200 euros per la seua casa va passar a pagar quasi 1.000 euros!

            Ara bé, hem de dir que és l’Ajuntament qui estableix el percentatge de recaptació al municipi. L’any 2008, quan l’Ajuntament d’Antella era governat per Marisabel i el PPCV, l’Ajuntament va aprovar un dels tipus més alts de la província de València establint un gravamen municipal del 0’85%

Què ha fet Gent d’Antella per a estalviar-nos pagar tant?

Gent d’Antella junt al PSPV va aprovar, en sessió plenària del dia 14 de novembre de 2014 una rebaixa del tipus impositiu del 0’85 al 0’78% Fet que suposarà un estalvi efectiu per a l’economia de tots els veïns i veïnes d’Antella.

Gent d’Antella hauria volgut baixar el tipus impositiu durant el seu primer any de mandat, però el deute que Marisabel i el PPCV van deixar a l’Ajuntament d’Antella, ens ho va impedir. Havíem de pagar i continuem a pagar els deutes que el PP de Marisabel ens ha deixat.

A tot açò, què va votar el Partit Popular en aquell ple del dia 14 de novembre?

El grup del Partit Popular en l’Ajuntament d’Antella NO VA VOTAR A FAVOR de la rebaixa.