diumenge, 3 de juliol del 2016

Felicitació, amb algun però, al candidat Rajoy


Donada la nostra alegria pels bons resultats electorals obtinguts el dia 20 de desembre de 2015 per les forces amb les quals ens hi identifiquem i lluitem per un País Valencià més just, no vam felicitar el candidat de la llista més votada, Mariano Rajoy, president i no sé quantes moltes coses més del PP. Una descortesia que ara no repetirem.

A les passades eleccions del dia 26 de juny de 2016, eleccions en les quals Rajoy ha tornat a ser el candidat més votat, però sense arribar a obtindre la majoria absoluta, que li hauria permés governar sense pactar.

Ara bé, si va ser la llista més votada en les eleccions d’ara fa sis mesos, com és que el felicitem de bell nou? Molt senzill. Perquè tot i ser la lllista més votada, es va negar a governar, fet que va ocasionar una segona convocatòria d’eleccions. En aquesta segona, tampoc ha obtingut la tan anhelada majoria absoluta, per tant, ¿serà capaç de formar govern? No ho sabem. Potser, ara, assage de convocar unes terceres eleccions? En tot cas, prometem no oblidar de felicitar-lo de bell nou.

Aprofitem aquesta ocasió per felicitar-lo per la campanya que el seu ministre de l’Interior ha realitzat, amb la inestimable col.laboració del senyor Daniel de Alfonso, amb el seu: “Yo soy español” a Catalunya, i de retruc, a tot l’estat. Impossible de superar.