dimecres, 24 de desembre del 2014

UNA NOTÍCIA DOLENTA I UNA DE BONA




La primera, la dolenta, és que el nostre municipi està empobrint-se, envellint-se i buidant-se. Les estadístiques així ens ho confirmen. Antella porta cinc anys perdent població. En notícia apareguda al Levante (21 de desembre de 2014), el nostre municipi al llarg dels últims anys ha tingut un creixement negatiu. En total, hem perdut 60 habitants, tal com ens ho confirma la següent tabla.

Any
2009
2010
2011
2012
2013
Nombre
-13
-9
-18
-10
-10

Segons aquestes dades, és inajornable una política que faça atractiu viure al nostre municipi, una política imaginativa i creativa. Una política decidida a fer coses noves i innovar. 
La bona notícia és que, a 30 del mes de novembre, el cens electoral del nostre municipi (segons dades de l’INE) s’ha reduït a 1102 electors. Aquesta notícia és "bona" perquè, per primera vegada després de diverses campanyes electorals –de manera molt particular quan manava el PPCV- el cens no es veurà unflat de manera artificial. Hem d’agrair a l’actual equip de govern integrat per Gent d’Antella-PSPV que no haja practicat ni col.laborat a aquesta pràctica d’unflar els censos electorals per tal de guanyar les eleccions de manera fraudulenta, una manera no gens bona per a la salut democràtica de qualsevol societat.